Patutkah Anda Luahkan Perasaan Kepada ‘Crush’?

Tipulah kalau korang tak pernah ada ‘crush’ kan. Jom tengok tips yang dikongsi Aiman Azlan ini.

'crush'
perasaan crush



  • ‘Crush’ ini boleh didefinasikan sebagai orang yang kita suka dalam diam.

     

     

    Aiman Azlan menjawab persoalan patutkan anda luahkan perasaan kepada ‘crush’. Topik ini adalah antara yang paling banyak ditanya peminat Aiman sendiri.

    Kalau anda kipas-susah-mati Youtube, pasti anda pernah dengar youtuber melayu popular bernama Aiman Azlan. Nama Aiman sudah tidak asing lagi dalam dunia vlogging ini.

    Graduan Universiti Toronto, Canada ini adalah pemegang dua ijazah sarjana muda dalam bidang Biologi dan Psikologi.

    Akaunnya di laman Youtube memiliki lebih daripada 30000 subscriber dengan jumlah view keseluruhan sudah melebihi 2 juta. Fokus Aiman dalam videonya lebih kepada permasalahan golongan remaja sekarang.

    Tapi kalau korang berjaya keluar dari friendzone dan ‘crush’ korang sekarang sah menjadi pasangan korang, boleh baca artikel ini kalau tak nak diorang lari haha.

    Kalau korang ada pandangan sendiri yang korang rasa orang lain patut tahu mengenai topik ini, jangan lupa kongsikan di ruangan komen di bawah. Mungkin pandangan korang itu boleh membuka pintu jawapan kepada permasalahan orang lain pula kan, woho!

    What do you think?

    0 points
    Upvote Downvote

    Total votes: 0

    Upvotes: 0

    Upvotes percentage: 0.000000%

    Downvotes: 0

    Downvotes percentage: 0.000000%

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *